Vindkraft

Screen Shot 2014-11-13 at 4.31.37 PMVertical Axis Wind Turbine

Vi samarbetar med flera leveratörer som har olika modeller med olika egenskaper att erbjuda.           Till vänster en vertikalgenerator som fungerar tyst om smidigt och ej vibrerar eller tjuter som en propeller. Storleken 50W till 200 KW.                                            Till höger en skovelturbin som har snarlika egenskaper men har som mest 1 KW effekt. Mycket tyst och vibrationsfri.

540842791 510100 0736

Till vänster en cirkulär vertikalturbin på 50W avsedd för gatulampor som då får sin elö från turbinen. Vi har den kompletta lampan med både solpaneler och vindgenerator

100 0737

Till höger en hybridanläggning som vår personal designat och byggt i Ursvik Sundbyberg. Vertikal vindgenerator på 500W kombinerat med solpaneler på 600W och på marken ett batterilager med Li-Fe-Po batterier på 2.4 KWH i kapacitet. Detta system ger ljus i en lekplats i ett bostadsområde till 7 st LED parklampor.  I skåpet sitter batterierna i grå lådor samt växelriktare och vindsnurrans kontrollelektronik i en blå låda.Detta används året runt inklusive vintrarna.


VWM 10K Detaljerat datablad på 10 KW vertikal vid generator designad för hårda vindar på 60 meter per sekund. Special designad en gång för en polarstation. Specialdesignad platt lågvarvig generator med pereferilindningar. Borstlös och driftsäker konstruktion utan växellåda. Installerad i Norden och många andra länder.

VWM 60 är en större modell på 60 KW av en robust design. Många av dessa är i drift sedan flera år i Europa och över hela klotet.  Detaljerat datablad VWM 60 vindturbin

Energilösninmgar för avlägsna installationer där en hybridlösning med sol paneler + vindkraft ger energi via ett back up system. Vi bygger det som behövs. FN uppdrag, räddningsinsater mm så vi har en container som  är lätttransporterad.

Sunnytek har anslutningsteknik för att köra ett vindkraftverk båd eon eller off grid och mot befintligt nät. Dessa system ger stabil el och sköter sig själv. MPPT teknik och special invertrar kan hantera detta. Storlek från 1KW och uppåt flera hjundra KW är möjligt.

Belysnings stolpar med hybridlösning. Vind och sol ger alltid el utan extern anslutning. Installera och glöm lösning med bra kvalitet och lång livslängd. Kan gå många år utan tillsyn.

* Inverters för att koppla in vindturbiner mot nätet eller of grid.

Sunnytek Solar Sweden AB: cONTACT+46 73 708 80 64, +46 73 774 67 95