Sunnytek PV solpaneler och alla våra alternativ

Till höger Think Black solpanel som är genuint svart och mycket snygg och och prydlig. Monokristallin Perc cell teknik av bästa kvalitet.Upp till 270-300W effekt / panel. Finns även med inbygd optimerare i panelens kopplingsbox. Dessa solpaneler finns i trekantiga format för att bättre fylla ut ett tak. Mera om trekantiga solpaneler

Till vänster CIGS baserat taktegel med 28W effekt per tegel. Ersätter tegel och är en solcells panel så detta ger bra dubbel funktion och snyggt utseende.

Sunnytek Energitak är vår nya framtidslösning som är snygg, effektiv och har ett bra pris. Svensk utvecklad integrerad teknik.

Till höger CIGS högeffekt solpaneler. Till vänster den nya CIGS panelen med de bästa egenskaperna för svenskt klimat. Finns i stoirlekar från 115W till 345W per panel. Dubbelglas design som håller bättre och längre. Helsvart design som är mycket snygg. Mest KWH till lägsta pris sett över lite tid.

Shingled teknologin ger mycket effektva sol cells paneler på upp till 435W effekt och bästa effekten poer kvadratmeter yta.

Till vänster Waterproof / vattentätade 120 W solpaneler är en ny design med smart mointrage soim ger ett vattentätt tak likt tegel direkt med panelerna. Panelerna är baserade på Think black modulen men mindre och mycjket snygg och effektiv. Detta montage blir snyggt och vattentätt och sparar stora pengar.

Till vänster Soltegel mindre format som ersätter vanligt tegel. Derssa finns i olika färbger och olika utseenden. Effektområde 8-25W och som regel svart men det finns även flera terrakotta färgade paneler som matchar äldre ler tegel bättre. Det finns en specialare med tegelfilter som passar äldre K märkta typer av hus.

Mera om denna typ men i större format.

Till höger Flexibla solpaneler av olika slag som kan klistras på ett plåt eller papptak. Det finns nnpågra olika modeller beropende på kraven Effekt 135W upp till 360W per panel. Dessa paneler är robusta och man kan gå på dessa utan problem.

IMG 4192

Till höger. Färgade solpaneler. Det finns ett antal varianter av dessa paneler.

Till höger BIPV byggnadsintegrerade solpaneler av oilika slag. Dessa paneler används som byggelement i väggar och tak och har då en dubbelfunktion. De finns för vägginbyggnad men även som tak för carport mm. Länk för dessa.

Bifaciala 2 sidiga solpaneler som samlar energi på sol farmer och baksidan. De ger klart mer energi vid vissa typer av installationer.Perfekt för markmontage då snön ger bra reflöex på vintern som kompenserar bristen på sol till en del. Finns även som byggelement design.

Solar-panel-module-Soluxio-cylindrical-solar-cell-module

Till höger en superflex panel som kan böjas runt rör och master på båtar och lampor mm. Klart smart montage i vissa fall.

Specialsida om de mest intressanta solpanelerna under 2020 med nya effektivare modeller


* Mekanik och montage av solpaneler.

Sunnytek Solar Sweden AB: cONTACT+46 73 708 80 64, +46 73 774 67 95